Crudo z miecznika z koprem włoskim i cytrusami
Zupa krem z polskich raków
Polędwica a'la Rossini z sosem bordelaise
Smażona żabnica z bisquiem i cukinią
Menu wegetariańskie
Sałatka z kolorowej rzepy, cykorii, jogurtu i cytrusami
Krem selerowy z tapenadą z lejkowca dętego i oliwą truflową
Pierogi Culurgiones z ziemniakami i czarną truflą w emulsji ze słodkich ziemniaków
Potrawka z boczniaków i leśnych grzybów z purée ziemniaczanym
Bufet zimny
Łosoś marynowany w soli z przyprawami
Pasztetówka grzybowa
Tatar cielęcy z klasycznymi dodatkami
Marynowane grzyby w occie
Pasztet z królika
Rillettes wieprzowe
Selekcja wędlin i serów
Sałatka Cezar z krewetkami
Bufet ciepły
Łosoś szkocki w sosie koperkowym
Policzki wieprzowe z sezonowanej świni w sosie własnym
Grillowana fasolka szparagowa z ciecierzycą
Pieczone ziemniaki z palonym masłem i ziołami
Krem dyniowy z kokosem i kolendrą
Boeuf bourguignon
Bufet słodki
Finansjerki
Pâte de fruit
Magdalenki
Mini makaroniki
Ptyś