Szanowni Państwo,

z ogromną przyjemnością i dozą nieśmiałości chcemy zaprosić Państwa na wyjątkowy wieczór walentynkowy do Restauracji Malinowej w Grand Hotelu Łódź. Specjalnie na tę okazję nasz Szef Kuchni przygotował równie specjalne menu.

 


MENU WALENTYNKOWE (14-17.02.2018)

 

Amuse bouche
Ostryga z yuzu i kawiorem z jesiotra

Przystawka zimna
Tatar z troci z majonezem sojowym, rokitnikiem i prosem

Przystawka ciepła
Pierożki z ogonem wołowym z cytryną

Danie główne
Polędwica wołowa wellington z sezonowymi warzywami z sosem ze starego wina

Deser
Sernik kokosowy z mango i lodami z marakui i kruszonką

 

Cena: 149 PLN/OS


 

REZERWACJA

W celu rezerwacji stolika prosimy o kontakt z recepcją restauracji:

restauracja.grand@hotel.com.pl
tel: +48 698 644 733

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close